Reisverzekeringen Reismagazines Garantiefondsen Schoolvakanties Gezond op reis Over ons
 

Over ons - Disclaimer

Disclaimer

De makers van Topreizen.info hebben als doelstelling het u zo makkelijk mogelijk te maken uw vakantie op het internet te zoeken en te boeken. Hierbij maakt Topreizen.info gebruik van de informatie die de aanbieders van deze vakanties en tickets op hun website beschikbaar stellen.

U boekt rechtstreeks bij de aanbieder van het product. Topreizen.info toont slechts de advertentie voor het product. Voor vragen en klachten over de aanbiedingen dient u contact op te nemen met de aanbieder van het product.

Er kan geen garantie worden gegeven dat de informatie, zoals afgebeeld op uw beeldscherm, voor 100% correct is. Het is onmogelijk om transmissiefouten volledig uit te sluiten. Het kan ook zijn, dat ondanks de betrachte zorgvuldigheid de informatie op deze website verouderd is of onjuistheden bevat. Bovendien kunnen aan aanbiedingen extra en beperkende voorwaarden worden gesteld door de uitvoerende reisorganisatie en/of aanbieder

Wij aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van foutieve of gewijzigde informatie, ook niet van de partijen waarmee wij samenwerken. Topreizen.info is niet aansprakelijk voor enige schade die het directe of indirecte gevolg is van of in verband staat met het gebruik van de op deze website beschikbare informatie of aanbiedingen.


Contact
 

Vragen en/of sugesties over deze website kunt u richten aan info@topreizen.info