Reisverzekeringen Reismagazines Garantiefondsen Schoolvakanties Gezond op reis Over ons
 

Landenreizen OCEANIE

- Australie online -- Nieuw Zeeland online -Reizen door Australië op je eigen manier

Australië is een enorm fascinerend continent: een ideale bestemming voor een afwisselende, avontuurlijke en anders dan anders vakantie. Je kunt lekker sterren kijken in de outback rond het kampvuur, de dichte regenwouden van het tropische noorden intrekken of gewoon rondstruinen in de trendy steden Sydney, Perth of Melbourne. Australië is maar liefst 180 keer groter dan Nederland. De reismogelijkheden zijn dan ook erg groot.

Australië heeft zóveel te bieden dat het lastig kan zijn om alles, in drie tot vijf weken, in de optimale Australië reis te passen. Daarom is een goede planning absoluut nodig. No worries: op deze site geven we je een scala van mogelijkheden gecombineerd met onze eigen ervaringen en met tips van reizigers die je voorgingen.

Lees hier verder...


Reis door Nieuw Zeeland op je eigen manier

Nieuw Zeeland is het land van de groene valleien, diepblauwe meren, fjorden, vulkanen, gletsjers, pinguins en dolfijnen. Je kunt tijdens je Nieuw Zeeland reis beide eilanden doorkruisen. Je slaapt dan in charmante landelijke huizen waar het land patent op heeft. We hebben na vele Nieuw Zeeland reizen een bijzondere selectie voor je uitgezocht. Kies bijvoorbeeld voor een stijlvol landhuis in Akaroa, een schapenboerderij in de Catlins of een authentiek hostel met vuurkorf bij het Abel Tasman Nationaal Park.

Je kunt je Nieuw Zeeland reis maken met een huurauto of je kunt kiezen voor een camper speciaal geschikt voor wild kamperen. We helpen je graag met het samenstellen van jouw droomreis.

Lees hier verder...