Reisverzekeringen Reismagazines Garantiefondsen Schoolvakanties Gezond op reis Over ons
 

Landenreizen AFRIKA

- Kenia online -- Namibie online -- Zuid Afrika online -Reizen door Zuid Afrika op je eigen manier

Reizen door Zuid Afrika is een groot avontuur, zeker als je het op je eigen individuele manier ontdekt. Je reist namelijk per huurauto, camper of 4x4 van de bush bij het Krugerpark tot aan de Drakensberg, van wijnvelden tot woestijnachtige gebieden. De slogan is niet voor niets: Zuid Afrika: de Wereld in één Land! Een groot deel van onze Zuid-Afrika reizen voert over routes en door gebieden buiten het massatoerisme.

Al reis je het liefst individueel, je hoeft echt niet alles zelf te regelen. Wij kunnen reizen door Zuid Afrika op maat maken, zo veel of zo weinig als je wilt en stelt daarmee je eigen avontuurlijke anders-dan-anders rondreis samen naar het Kruger, Swaziland, de Drakensberg of langs de bekende Tuinroute.
Tijdens je reis door Zuid-Afrika kun je oog in oog komen te staan met leeuwen, olifanten, neushoorns, buffels of luipaarden. Je slaapt in aparte, typisch Zuid Afrikaanse accommodaties, bijvoorbeeld in Swazi ''bijenkorfhuisjes'', bush-chalets, rondavels, op farms, in Nationale Parken en tussen de struisvogelboerderijen. Zo beleef je je Zuid Afrika reis pas écht....

Lees hier verder...

 


 

Reizen door Marokko op je eigen manier

Een reis door Marokko is wakker worden in het sprookje van 1001-nacht. Drie uurtjes vliegen en je wandelt een compleet nieuwe wereld binnen die speelt met je zintuigen. Bouw je eigen avontuur. Reis langs de kleurrijke soukhs van Rabat, Meknes en Fes, via de slangenbezweerders in Marrakech op het Djemaa el Fna, dwars over het Atlas gebergte, via vruchtbare valleien en kronkelende straatjes van lokale vissersdorpjes en relaxte stranden naar kameel en woestijn.

Je slaapt in bijzondere en sfeervolle accommodaties die het beste passen bij de plaats waar je op dat moment bent. Onze reisspecialist maakt een bijzondere combinatie van verschillende sferen en soorten accommodaties. Zo slaap je de ene nacht in een klein, typisch Marokkaans hotelletje met kleurrijke tegels en de volgende nacht in een uiterst smaakvol ingericht Riad hotel.

Lees hier verder...

 


 

Reizen door Kenia en Tanzania op je eigen manier

Met onze safarivoertuigen trek je privé of in een klein gezelschap de binnenlanden in van Kenia en Tanzania waar je kennis maakt met Masai krijgers en Samburu Warriors. Je reist dwars door de wereldberoemde wildparken: Masai Mara, Amboseli, Serengeti en de Ngorongoro krater waar je in een live uitzending terecht komt van National geographic: luierende leeuwen, tetterende olifanten en duizenden grazende gnoes en zebra's.

Overnachten doe je onder de sterren in safaritenten in ons mobiel private camp of in comfortabele tented camps en safarilodges. Eenmaal terug van safari lonken de besneeuwde toppen van de Kilimanjaro of de witte stranden en wuivende palmen van Diani Beach in Kenia of Zanzibar in Tanzania. Ervaar een echte safari, op een betaalbare manier, bij Kenia en Tanzania online.

Lees hier verder...