Tenzing Travel
Reisverzekeringen Reismagazines Garantiefondsen Schoolvakanties Gezond op reis Over ons
 

Groepsreizen


| Baobab Groepsreizen || Tenzing Travel (vh. KUONI) || NRV Holiday Groepsreizen || FOX groepsrondreizen |

FOX Vakanties - Groepsreizen


Groepsreizen BaobabGroepsreizen Baobab
Baobab biedt reizen door 69 bestemmingen in alle continenten: Noord- en Midden-Amerika, Zuid-Amerika, Afrika, Azie, Oceanie, het Midden-Oosten en Europa. Groepsrondreizen met veel individuele vrijheid. Baobab kiest daarbij voor reisbegeleiders die het land echt goed kennen. En natuurlijk bezoek je met Baobab in elk land de must see plekken. Maar Baobab gaat ook net even verder, gaat ook van de gebaande paden af. Echt meemaken, daar gaat het om bij Baobab. Al 35 jaar lang

FOX GroepsrondreizenFOX Groepsrondreizen
Reizen met FOX staat voor 'comfortabel avontuur': FOX organiseert comfortabele rondreizen met een avontuurlijk karakter.
FOX klanten reizen met 'harde koffers' en verblijven in comfortabele drie- en viersterrenhotels. De rondreizen zijn samengesteld op basis van cultuur en avontuur. Ze bevatten bovendien enkele dagen verblijf aan het strand, zodat de reizigers kunnen bijkomen van de geweldige indrukken die ze tijdens de FOX rondreis hebben opgedaan.
FOX Vakanties is onderdeel van de ANWB en aangesloten bij het ANVR, de stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds

Tenzing TravelTenzing Travel Groepsreizen

De begeleide reizen van Tenzing Travel kenmerken zich door het reizen in groepsverband. Dit kan per touringcar, maar ook per minibus zijn.
Tevens bied Tenzing Travel korte groepsreizen aan. Deze korte tours hebben een maximale duur van 7 dagen. Makkelijk te combineren met andere reisonderdelen.


Groepsreizen NRV HolidayGroepsreizen NRV Holiday
NRV Holiday is een directseller die zich specialiseert in het organiseren van zowel groepsreizen als privé reizen naar voornamelijk bestemmingen buiten Europa. De letters N.R.V. staan voor 'Nederland Reist Voordelig'. NRV heeft als doel om tegen een uiterst voordelige prijs kwalitatief goede reizen te bieden. NRV Holiday is lid van het ANVR en SGR.